Klokkeremmer.com
Hvordan vurderer du informasjonen på denne siden?

Send tilbakemelding
  Spesialisten innen klokkedeler siden 1991
  +24.000 se deler fra +50 merker
  Eget urverksted

Betaling & Garanti

Det finnes mange typer betalingsmåter tilgjengelig på internett. Klokkeremmer.com har valgt den sikre betalingsmetoder PayPal, Mister Cash, Sofortbanking, Klarna og jeg aksepterer American Express, Visa og Mastercard.

iDEAL

ikker og betale direkte på internett. IDEAL er en ny digital betaling standard. Alle store nederlandske banker deltar. Som forbruker, betaler du din online Internett-kjøp i det kjente nettbank miljø. iDEAL tilsvarer digitale pins: betaling direkte fra bankkontoen belastet kontoen til butikken. Leveringstid vil bli forkortet med denne direkte betalingsmetode . iDEAL er like sikker som nettbanken . Denne nye betalingsmåten kan identifiseres ved en spesiell logo. Denne vignetten finner du på butikken informasjon. For mer informasjon om iDEAL nettstedet.

PayPal

PayPal (en eBay Inc.) er en betalingstjeneste som lar deg betale på eBay og andre nettbutikker. Men du kan også PayPal online pengeoverføring til familie og venner, eller mottatt. PayPal har over 150 millioner kontoer. Du kan betale fra bankoverføring, kredittkort eller via PayPal konto. Mer informasjon om PayPal, vennligst besøk PayPal. 

Når du kobler din bankkonto eller kredittkort til en PayPal-konto. PayPal direkte overfører penger til kontoen til selger. Da beløpet blir automatisk trukket fra kontoen din. Kjøpet kan så raskt sendt til deg. Du trenger ikke å sette noen penger i din PayPal-konto. Balanserer på sin PayPal-konto for å betale tilbake trøbbel med banken din. Finansiell informasjon er aldri kommunisert til selger. Kjøper og selger fikk umiddelbart etter hver betaling for PayPal bevis for betaling i innboksen. Dersom varene ikke er levert, kan PayPal megle mellom kjøper og selger.
Det er gratis å åpne en PayPal-konto. Med PayPal, vil du være fri på mange nettbutikker i inn- og utland. Det er ingen ekstra kostnader, som noen ganger andre betalingsmetoder er.

Klarna

I en fysisk butikk, du har alltid muligheten til å holde hendene ut i artikkelen før du betaler for den. Vi mener det bør være på internett shopping as. Derfor får du Klarna alltid kjøpet og du deretter betale bare. Dette kan du sikre at du alltid får det du har bestilt, og du aldri trenger å betale for noe som du ikke bare holdt i hendene. Med Klarna du minst 14 dager til å betale kjøpet, alltid. Du kan betale eller alle samtidig spre seg.

MisterCash

Mister Cash er navnet på belgiske betaling. Ved hjelp av en PIN-kode, kan du betale så belgiske bosatt i flere butikker, bensinstasjoner , sprit eller andre maskiner. Det er også mulig å utføre med elektroniske betalinger på internett. Du kan gjøre en online betaling med Mister Cash hjelp av kortnummer og utløpsdato.

Sofort

Sofort er en enkel, rask og sikker online betaling med nettbank, og er spesielt egnet for kunder utenfor Nederland og Belgia. Når du betaler med Sofort, dirigeres via en sikker tilkobling til din nettbank hos banken din. Det du logger på med en PIN-kode og bekrefte betalingen med et TAN.

American Express

American Express kredittkort gir kalt ut. Det synes kredittkort, men er det ikke. Hva er et kredittkort? Med et kredittkort, slik som American Express, vil du betale hver måned hele utestående beløp. Dette er beløpet du har brukt den måneden med kortet. Bare hvis du ikke betaler, så må du betale en bot.

Visa / Mastercard

Med et Visa, kan du betale på over 27 millioner akseptpunkter over hele verden. Dermed verden Visa-kort er den mest aksepterte kredittkort i verden. Alle adressene der du ser et Visa-logo, er du velkommen med ditt kredittkort Visa. I andre land kan du besøke nesten hvor som helst med kredittkort Visa.