Klokkeremmer.com
Hvordan vurderer du informasjonen på denne siden?

Send tilbakemelding
  Spesialisten innen klokkedeler siden 1991
  +25.000 se deler fra +50 merker
  Eget urverksted

  Tips for å finne din klokke del mye raskere

Tips og verktøy som hjelper deg med å søke mer effektivt.

Leter du etter en klokkerem til uret ditt? Hvis du er på utkikk etter en original merke klokkerem, må du bruke modellnummeret til klokken din for å søke på vår nettside. Leter du etter en universell klokkeramme som passer på klokker fra flere merker? Deretter klikker du på den blå Hjelp meg å søke-knappen.

Bestem saken eller modellnummeret til klokken din

Jeg ser flere koder på klokken min. Hvordan vet jeg hvilken kode er modellnummeret?
Noen ganger finner du flere nummer/bokstavskombinasjoner på baksiden av klokken din, for eksempel en fabrikkkode eller vannmotstandsmerke (f.eks. 5 ATM). Via modulen nedenfor kan du direkte be om modellnummerformatet på klokkemerket ditt.

Velg merket av klokken din i valglisten under og se umiddelbart hva modellnummeret til klokken din ser ut.

Velg først merkevaren din
Søk etter din del ved å skrive modellnummeret i vår søkemotor.
Vis

Klokkeremmer i lær

Avgjør bredden på din klokkeremmer. Du kan bestille flere ulike klokkeremmer i lær online på Watchstraps-batteries.com. Det er både enkelt og rimelig. Avhengig av hvor vi skal sende din leveranse, kan den bli levert fra vår butikk i Nederland. Vi har mange forskjellige farger, størrelser og typer av klokkeremmer i vårt utvalg.

klokkeremmer i lær er svært komfortable på huden. De er også smidige og fleksible. Det er mye å velge mellom når det gjelder spenner og låser for klokkeremmer i lær. Prisene som er oppgitte er inklusive avgifter. Leveranse av klokkeremmer tar vanligvis 3-6 arbeidsdager til Storbritannia og det vestlige Europa, og 4-10 arbeidsdager til USA. Andre land i verden: vanligvis 4-12 arbeidsdager. Fraktpris er kun €2.50 (valutakursen endres daglig). Faktura er mulig for bedrifter ved kjøp av større kvanta. Spørsmål angående din klokkeremmer? Ta kontakt og vi vil hjelpe deg!

7 vare(r)

produkter per side

 • EXC
  kr 233,35
  Se produkt
 • EXC
  kr 233,35
  Se produkt
 • PVK
  kr 268,44
  Se produkt
 • PVK
  kr 268,91
  Se produkt
 • W.P.
  kr 350,32
  Se produkt
 • WoW
  kr 233,35
  Se produkt
 • WoW
  kr 233,35
  Se produkt

7 vare(r)

produkter per side