Klokkeremmer.com
Hvordan vurderer du informasjonen på denne siden?

Send tilbakemelding
  Spesialisten innen klokkedeler siden 1991
  +25.000 se deler fra +50 merker
  Eget urverksted

Hvem vi er

Klokkeremmer.com er en nettbutikk av World of Watch straps.

En kort introduksjon

World of Watch straps er en internasjonalt operativ nettbutikk som fokuserer på å tilby både watch-relaterte produkter og tjenester. Med totalt 12 nettbutikker på 11 forskjellige språk, er vi for øyeblikket den største leverandøren av urdeler og ser på reparasjoner på internasjonalt nivå. Vårt sortiment består hovedsakelig av merkevare og universale klokker, men også klokkeverk, mekanismer, urglass, pinner og skruer, spenner og lås, stropper, USB-lader og batterier. Vi har vårt eget klesverksted i Gemert (Nederland) som er klar til å reparere din dyrebare klokke på ingen tid!

Vårt oppdrag

Vi vet at klokker kan ha en følelsesmessig verdi, så vel som en økonomisk. Det er ikke mulig å erstatte klokken med en ny i en slik situasjon; Den følelsesmessige verdien kan ikke erstattes. Dessverre avviser mange gullsmedere i dag mange klokkereparasjoner, ofte fordi de er for komplekse til å utføre eller fordi de ikke er rett og slett ikke lønnsomme. Vi på World of Watch straps fortsetter der andre stopper. Vi tror på bærekraft, åpenhet og ærlighet. I tillegg gjør vi bare det vi er veldig gode på, og det har gjort oss siden 1991 stedet der du virkelig kan finne alt for klokken din.

Vårt team

World of Watch straps team (kort: WoW team) er svært variert og består av entusiastiske og super motiverte medarbeidere som har en ekte tilknytning til klokker. Å holde alle besøkende og kunder i våre butikker lykkelige er vår daglige prioritering!

Sortiment og merkevarer

World of Watch straps har spesialisert seg siden 1991 i å tilby kollisjoner og se reparasjoner. Hovedkontoret ligger i Gemert, Nederland. Vårt sortiment består hovedsakelig av klokker (både merket og universal), men også andre klokker, reparasjonssett eller verktøy og batterier som alle kan bestilles gjennom våre nettbutikker. Vi tilbyr tusenvis av produkter fra forskjellige merker som Fossil, Diesel, DKNY, Kenneth Cole, Guess, Seiko, Tommy Hilfiger, Pulsar, Timex og Skagen. Alle vaktreparasjoner utføres av våre egne urmakerne Antonie Slegers og Eric Slegers. Takket være mange års erfaring og kompetanse fra våre urmakere, er nesten alle reparasjoner av klokken din mulig!

Vi tilbyr bare 100% originale produkter fra merkene vi har i vårt sortiment. Vi er en offisielt anerkjent forhandler av alle merker i vårt sortiment.

Klikk her for å se alle de merkene vi tilbyr

Våre urmakeren Antonie Slegers på jobb

Våre urmakeren Antonie Slegers på jobb

Handelskammeret 87906635
Momsnummer NL004504650B52
Våre handelsnavn og nettsteder

  World of Watch Straps
www.worldofwatchstraps.com

  Klokkeremmer.com
www.klokkeremmer.com

  Urremmen.com
www.urremmen.com

  Klockarmbandvarld.se
www.klockarmbandvarld.se