Klokkeremmer.com
Hvordan vurderer du informasjonen på denne siden?

Send tilbakemelding
  Spesialisten innen klokkedeler siden 1991
  +24.000 se deler fra +50 merker
  Eget urverksted

  Viktig merknad når du returnerer en bestilling fra et land utenfor EU
Vær oppmerksom på at når du returnerer bestillingen fra et land utenfor EU, vil fortollingsgebyrer og moms belastes ved ankomst. På bestillinger opptil €150 er disse kostnadene €11 faste + 21-23 % variabel mva. På bestillinger fra €150, er disse kostnadene fastsatt til €35. Vi trekker disse kostnadene fra kjøpesummen som skal krediteres.

Returner bestillingen

Kompensasjon kjøp

Hvis du ikke er fornøyd med artikler du har bestilt, kan du returnere den innen 14 dager etter mottak av oss. For oss er det viktig at du nøye håndtere denne perioden med produkter og e.v.t. emballasje slik at vi kan tilby produktet etterpå igjen.

Send en e-post til support@worldofwatchstraps.com hvor du nevne følgende:

- Ditt navn
- Rekkefølgen av bestillingen
- Hva produkt (er) du ønsker å returnere
- Send årsaken til retur
- Hvilket bankkonto, kan vi refundere pengene

Du kan deretter velge produktet i original stand, og hvis mulig avkastning i originalemballasjen til adressen nedenfor. Vi skal ved mottak av deg refundere beløpet på kontoen din. Porto for retur kommer på egen regning.

H-B RETOUR
t.a.v. A. Slegers
Diederikstraat 10
5421 EW Gemert
Nederland

Den næringsdrivende skal refundere alle betalinger forbrukeren, herunder eventuelle leveringskostnader fra operatøren for det returnerte produktet, umiddelbart, men innen 14 dager etter den dagen forbrukeren varsler ham tilbakekall (tid for oppløsning). Refusjon er gratis for forbrukerne.

Hvis forbrukeren har valgt en mer kostbar metode for levering enn billigste standard leveranse, ikke trader ikke å betale tilbake de ekstra kostnadene for de mer kostbare metoden.

Utveksling av artikler bestilt

Hvis du har bestilt en feil vare og ønsker å bytte for et annet produkt, er dette åpenbart ikke et problem, men vi ber bare kan du sende en e-post til support@worldofwatchstraps.com hvor du nevne følgende:

- Hva er galt med artikler du har mottatt
- Hva du ønsker å motta så må det returneres

Garanti

Komplett klokker:2 år fra kjøpsdato

Klokkeremmer:3 måneder (rettferdighet)

Ta kontakt support@worldofwatchstraps.com hvis du har spørsmål om garantien på produktet. Vi er alltid klar til å tilby en løsning for alle problemer eller skade på artikler du har bestilt.