Webshop Trustmark

Sikker og pålitelig handle Klokkeremmer.com

Stiftelsen Webshop Trustmark er bransjeorganisasjonen og home shopping trustmark hjem butikker som Horloge-bandjes.nl siden 2001 hovedsakelig tilbyr via sine internett produkter og tjenester. Med mer enn 2700 tilknyttede kjøpmenn Foundation er den største akkreditert Kvalitetsmerke fra Nederland. Når den nederlandske Certified Webshop tilknyttet butikker under uavhengig tilsyn av stiftelsen. Den Webshop Trustmark tar sikte på å beskytte forbrukerne mot shoddy butikker og / eller hjemme butikker.

Den 17. april 2008 sertifisert Webshop har gjennomgått nøkkelen kjennetegn på Ministry of Economic Affairs. Testen ble utført av Rådet for Accreditatie.In denne testen undersøker om et merke og hvordan merket er gitt, er det pålitelig. Pålitelighet er uttrykt som en score på en skala fra 1 til 10. Webshop Trustmark har vært 10. Klikk her for rapporten.

Også i 2011 viste forskning viser at Webshop Trustmark er den mest pålitelige og uavhengige etiketten. For mer informasjon:  Sjekk ut forskningsrapport