Personlig informasjon

På World of Watch straps (NO: www.klokkeremmer.com) er vi dedikert til å skape en trygg og hyggelig shoppingopplevelse for deg. I denne teksten ønsker vi å informere deg om våre nettsider prosedyrer; Hva vi gjør, hvordan vi gjør det og hvordan det påvirker deg. Når du handler på www.klokkeremmer.com, kan vi samle inn personlig informasjon du gir oss når du oppretter en konto, foretar et kjøp, samt data som samles inn av informasjonskapsler.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er svært små tekstfiler som lagres på enhetens harddisk når du besøker nettsteder. Vi bruker informasjonskapsler fra første part og tredjeparts cookies for de viktigste formålene med; Webfunksjonalitet, webstatistikk og annonsering.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Noen informasjonskapsler er avgjørende for at nettstedet skal fungere skikkelig. Informasjonskapslene holder styr på innstillingene dine og gjør handelen din mer praktisk ved f.eks. Gjenkjenne enheten din og huske dine preferanser og innstillinger. Cookies brukes også til å samle bruksdata som varighet av økt, sider som vises, om en transaksjon ble gjort eller demografiske data som opprinnelse, kjønn og alder. Denne informasjonen brukes til analytiske formål og gjør det mulig for oss å skape den beste shoppingopplevelsen for deg. Kakene vi bruker, samler ikke inn informasjon som kan brukes til å spore eller identifisere personer.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn informasjon du gir oss når du lager en konto, registrerer deg for nyhetsbrevet eller når du kjøper. Denne informasjonen kan være ditt navn, adresse, kontaktinformasjon etc. Informasjonskapslene kan samle øktinformasjon, for eksempel sider som er sett, økt varighet, transaksjoner og demografi som opprinnelse, kjønn og alder.

Tredjeparter

Informasjonen vi samler kan deles med våre nære partnere for analytiske formål. Ingen personlig informasjon vil bli videresendt, handlet eller publisert utenfor vår organisasjon og våre pålitelige partnere.

Opplysninger om dine opplysninger

Du har rett til å be om tilgang til dataene dine, og hvis noe er feil, kan du endre eller fjerne det. Du kan deaktivere alle allerede lagrede informasjonskapsler på datamaskinen din ved å endre nettleserinnstillingene dine for informasjonskapsler. Du kan også bruke avmeldingsprogrammer som "NAIs forbrukeroptimalisering" eller "Google Analytics-tilkobling til nettleser tillegg" for å Unngå at informasjonskapsler blir brukt, vær oppmerksom på at disse innstillingene kan hindre at nettstedet vårt fungerer som det skal.

Oppdateringer

Vår personvernerklæring kan endres fra tid til annen, alle oppdateringer vil bli lagt ut på denne siden. Denne siden ble sist oppdatert den 1-2-2016.