Klokkeremmer.com
Hvordan vurderer du informasjonen på denne siden?

Send tilbakemelding
  Spesialisten innen klokkedeler siden 1991
  +25.000 se deler fra +50 merker
  Eget urverksted

Personvernregler

Vi bryr oss om ditt privatliv

På World of Watch straps / Klokkeremmer.com er vi dedikert til å skape en trygg og hyggelig shoppingopplevelse for deg. I denne teksten vil vi informere deg om våre nettsider prosedyrer; hva vi gjør, hvordan vi gjør det og hvordan det påvirker deg. Når du handler på www.watchstraps-batteries.com, kan vi samle inn den personlige informasjonen du gir oss når du oppretter en konto, foretar et kjøp, samt data som samles inn av informasjonskapsler.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er svært små tekstfiler som er lagret på enhetens harddisk når du besøker nettsteder. Vi bruker informasjonskapsler fra første part og tredjeparts cookies for de viktigste formålene med; webfunksjonalitet, webstatistikk og annonsering.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Noen informasjonskapsler er avgjørende for at nettsiden skal fungere riktig. Informasjonskapslene holder styr på innstillingene dine og gjør handelen din mer praktisk ved f.eks. gjenkjenne enheten din og huske dine preferanser og innstillinger. Cookies brukes også til å samle bruksdata som varighet av en økt, viste sider, når en transaksjon ble foretatt eller demografiske data som opprinnelse, kjønn og alder. Denne informasjonen brukes til analytiske formål og gjør det mulig for oss å skape den beste shoppingopplevelsen for deg. Kakene vi bruker, samler ikke inn opplysninger som kan brukes til å spore eller identifisere personer.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn informasjonen du gir oss når du lager en konto, registrerer deg for nyhetsbrevet eller når du kjøper. Denne informasjonen kan være ditt navn, adresse, kontaktinformasjon etc. Informasjonskapslene kan samle øktinformasjon, for eksempel sider som er sett, økt varighet, transaksjoner og demografi som opprinnelse, kjønn og alder.

Tredjeparter

Informasjonen vi samler kan deles med våre nære partnere for analytiske formål. Ingen personlig informasjon vil bli videresendt, handlet eller publisert utenfor vår organisasjon og våre pålitelige partnere.

Opplysninger om dine opplysninger

Du har rett til å be om tilgang til dataene dine, og hvis noe er feil, kan du endre eller fjerne det. Du kan deaktivere alle allerede lagrede informasjonskapsler på datamaskinen din ved å endre nettleserinnstillingene dine for informasjonskapsler. Du kan også bruke avmeldingsprogrammer som "NAIs forbrukeroptimalisering" eller "Google Analytics-tilkobling til nettleser-tillegg" for å vær sikker på at disse innstillingene kan hindre at webområdet fungerer som det skal.